Onze specialismen

Bij NRB Bouw BV kunt u terecht voor de meest uiteenlopende op de bouw gerichte werkzaamheden! Van woningbouw tot bedrijfsbouw, renovatie, verbouw en (brandwerende) gevelbekleding NRB Bouw regelt het voor u!

NRB Bouw BV - Homepage - Onze projecten

Woningbouw

Het bouwen van woningen wordt afgestemd op persoonlijke wensen in ieder budget. Wij bouwen graag samen met u, omdat we vinden dat het creƫren van een prettige woonomgeving een zeer persoonlijke zaak is. Uw betrokkenheid bij het ontwerp, de bouwtekeningen, de bestekbeschrijving, de materialenkeuze is voor ons een logische zaak. Zodoende zijn wij in staat die leefomgeving te bouwen, waarin u zich geheel thuis voelt.

NRB Bouw BV - Diensten - Verbouw en Renovatie

Verbouw & Renovatie

Goed onderhoud aan uw woning is van groot belang, maar wordt vaak enorm onderschat. Het is belangrijk om tijdig iemand in te schakelen die de ontstane gebreken aan uw woning vakkundig kan herstellen. U zult daarmee later hoge kosten besparen. Daarin vindt u in NRB Bouw Bv een goede partner. Wij kunnen uw dakgoten repareren, uw kozijnen op maat vervangen of uw dakkapel vernieuwen in een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Voor gespecialiseerde werkzaamheden zoals: loodgieters-, elektra- en stukadoorswerkzaamheden hebben wij een vast netwerk vakkundige onderaannemers, zodat wij het complete plaatje voor u kunnen verzorgen.

NRB Bouw BV - Diensten - Bedrijfsbouw

Bedrijfsbouw

Wie een werkruimte naast zijn woning wil neerzetten, is bij ons eveneens aan het goede adres. Wanneer u als architect een betrouwbare aannemer zoekt voor de bouw van een representatief kantoorpand. Of wanneer u als eigenaar van uw bedrijf nieuw moet bouwen op een andere locatie, omdat u meer ruimte nodig hebt. Maar ook in vernieuwbouw, met een ander woord 'renovatie', hebben wij onze sporen al achtergelaten. Voor al deze vormen van nieuwbouw kunt u bij ons terecht en houden wij onze deur graag voor u open.

NRB Bouw BV - Diensten - Gevelbekleding

Gevelbekleding

Gevelbekleding Als het om dak- en gevelbekleding gaat, kan voor u de beste partner niet goed genoeg zijn. De uitstraling van uw gebouw is immers de eerste indruk voor uw klant! NRB Bouw BV kan u adviseren in uw keuze van de juiste beplating, isolatie etc. Van de grote lijnen tot het laatste detail moet u als opdrachtgever kunnen rekenen op maatwerk van specialisten die hun vak verstaan. Met vakbekwame opererende medewerkers die zowel grote projecten als onderdelen daarvan aankunnen. Of het nu gaat om het aanbrengen van bekleding op bedrijfsgebouwen, sporthallen, showrooms, opslagloodsen of koelcellen; alle opties zijn bespreek- en uitvoerbaar.